letrasde.net

dian marshanda – lintang (sayang 5)

por favor espere um momento...

lintang sing ning nduwur iku
melu nyaw-ng kowe cah bagus
tak kangeni ora eling wektu
janji tresno kok kowe mlayu

eluh banjir ono pipi
ngelus dodo tentrem ning ati
trimo mundur timbang loro ati
yen jodohne ora bakal lali

aku ora lali karo kowe sing mblenjani
roso tresno iki tak simpen ning jero ati
aku ora lali karo kowe sing ngeloro
roso tresno iki tak simpen ning jero dodo

sayang, aku kuciwo
sayang, aku terimo

aku ora lali karo kowe sing mblenjani
roso tresno iki tak simpen ning jero ati
aku ora lali karo kowe sing ngeloro
roso tresno iki tak simpen ning jero dodo

aku ora lali karo kowe sing mblenjani
roso tresno iki tak simpen ning jero ati
aku ora lali karo kowe sing ngeloro
roso tresno iki tak simpen ning jero dodo

sayang, aku kuciwo
sayang, aku terimo

- letras de dian marshanda

Letras aleatórias